>Beoordelingen

Beoordelingen

10 / 10
Geschreven 16 oktober 2017

Geke Knol is voor mij een top advocaat. Zij heeft een eind weten te maken na een jarenlange echtscheiding waarin verschillende advocaten mij hebben bijgestaan. Ik heb Geke ervaren als een zeer kundig, professioneel en zeer communicatief vaardige advocaat. Geke onderscheid zich door haar specialisatie in de ontwikkelings, opvoedings, en leerproblematiek van een kind. Gezien zij ook orthopedagoog is heeft zij inzicht in de sociaal emotionele ontwikkeling van een kind. Deze meerwaarde is gebleken in mijn contacten m.b.t. Bureau Jeugdzorg en de Raad van de Kinderbescherming. Heeft u een situatie waarin het geluk, de veiligheid en het belang van de kinderen centraal staan dan kan ik Geke Knol zeer zeker aanbevelen.

10 / 10
Geschreven 12 oktober 2017

Wat een deskundige, zorgvuldige en persoonlijke begeleiding van onze zoon.
We zijn zeer tevreden en raden dit kantoor van harte aan!

10 / 10
Geschreven 17 juli 2017

Mr Wagenaar heeft mij geholpen met het weer omgang krijgen met mijn zoontje.
Dit heeft zij goed gedaan, op een prettige en zorgvuldige wijze en sterk denkend vanuit de belangen van mijn zoontje.

Zoon en vader zijn gelukkig met elkaar!!

Dank U,

Groeten Karel&Zn

9 / 10
Geschreven 11 oktober 2016

Nadat ik 10 jaar geleden gescheiden ben, had dit nog steeds gevolgen voor de alimentatie die ik niet meer kon op brengen. Ik zat er financieel en geestelijk helemaal doorheen. Dankzij de hulp van mevrouw Knol, heeft ze mij gerust gesteld en het vertrouwen gegeven dat dit tot een goed einde zou komen. Dit is dan ook gelukt en inmiddels gaat het stukken beter met mijzelf en mijn financiële situatie. Nogmaals bedankt.
Vriendelijke groet,

Dhr. Robijn

9 / 10
Geschreven 22 maart 2016

Wij zijn mr. Ivonne Wagenaar zeer dankbaar voor de uitmuntende wijze waarop ze ons als gezin heeft bijgestaan in een langslepende, gecompliceerde zaak.
Door haar toewijding, professionaliteit en kennis van de materie heeft mr. Ivonne Wagenaar gezorgd voor een goede afloop. Haar charisma zowel als haar doortastendheid heeft veel indruk gemaakt en ook wij zullen altijd met veel lof over haar spreken.

Gratis kennismakingsgesprek Wij staan voor u klaar

Maak een afspraak
9 / 10
Geschreven 26 februari 2016

Ik zit al 1,5 jaar in een lastige scheiding verwikkeld. Eerder had ik ook een advocaat maar dat gevoel was niet zo goed, ik miste de sterkte en de daadkracht. Al snel kwam ik uit bij mr. I. Wagenaar en wat ben ik blij met deze keuze! Ze denkt met mij mee en snapt gelijk wat ik bedoel. Ik heb alle vertrouwen in haar als ze spreekt in de rechtbank of naar de andere advocaat omdat ze verwoordt wat ik met haar heb besproken. Ze is volledig op de hoogte van mijn zaak, ook als ik stukken mail. Ik woon zelf in het midden van het land dus het is fijn dat mr Wagenaar een kantoor in de buurt te heeft waar we af kunnen spreken. Ze adviseert door haar expertise en haar vakbekwame team denkt mee. Ze is duidelijk, eerlijk en recht door zee.
Eigenlijk hoop ik natuurlijk dat u nooit bij het advocatenkantoor Wagenaar komt (dat betekend waarschijnlijk dat er niet zo'n leuke situatie is) maar mocht het nodig zijn... beveel ik haar zeer aan!

9 / 10
Geschreven 19 november 2015

Aangezien bureau jeugdzorg de voogdijschap over mijn kleinzoon wilde opeisen zonder cruciale redenen heb ik Wagenaar Advocatenkantoor benaderd mij te willen bijstaan in de procedure inzake het toekennen van de voogdijschap aan ondergetekende.
Door het inzicht en deskundigheid van zaken, van zowel mr. Wagenaar alsmede mr. Knol en medewerkers is jeugdzorg in het ongelijk gesteld.

Ik kan dit kantoor zeer zeker aanbevelen.

Nogmaals hartelijke dank!

A.E. Bolman

9 / 10
Geschreven 18 november 2015

Mevrouw Wagenaar heeft mij bijgestaan bij een vervelende echtscheiding, waarbij mijn ex echtgenoot niet mee wilde werken. Mede door haar professionaliteit, en menselijkheid en mediation is dit toch in goede banen geleid. Ik ben haar erg dankbaar, en zal haar zeker aanraden mocht iemand in vergelijkbare situatie terecht komen. Mevrouw Wagenaar heeft ook een kantoor in het Gooi.

9 / 10
Geschreven 10 november 2015

Recentelijk werd ik gedwongen door mijn ex man, waarvan ik inmiddels acht jaar gescheiden ben, de hulp in te roepen van een advocaat. Via een vriendin met goede ervaringen bij Wagenaar Advocaten ben ik bij mr. Wagenaar terecht gekomen. Omdat dit soort kwesties lastig en vervelend zijn en vooral de nodige emoties met zich meebrengen was het heel fijn om bijgestaan te worden door iemand die zowel oor had voor mijn kant van het verhaal als wel een kritische kijk had op wat wel en niet haalbaar was in mijn zaak. Door de specialisatie van mr. Wagenaar op het gebied van echtscheiding en bemiddeling wist ik zeker dat ik op de goede plek zat. Door het overtuigende optreden van mr. Wagenaar en haar accurate kennis van zaken heb ik deze nare kwestie alsnog een plek kunnen geven en door haar hulp op een bevredigende manier af kunnen sluiten met nieuwe duidelijke afspraken.
Ik ben haar zeer erkentelijk voor haar hulp.

10 / 10
Geschreven 15 oktober 2015

Jeugdrechtzaken zijn extra naar. Gemoederen kunnen hoog oplopen. Wagenaar Advocaten heeft ons in onze zaak bijgestaan. Wagenaar Advocaten is een klein, specialistisch kantoor in Groningen. Zeer kundig personeel: goed bereikbaar en communicatief erg sterk. Men kent de rariteiten van Jeugdzorg door en door en biedt goed tegengas. Na jaren waanzin zijn we nu eindelijk van Jeugdzorg verlost. Wij zijn Wagenaar Advocaten zeer erkentelijk voor de geboden hulp

Gratis kennismakingsgesprek Wij staan voor u klaar

Maak een afspraak
9 / 10
Geschreven 15 oktober 2015

Wij hebben Ivonne Wagenaar benaderd vanwege haar expertise als advocaat in het jeugdrecht en bestuursrecht. Ook haar persoonlijke wijze van benadering strekt tot aanbeveling. Het kind van mijn vrouw dreigde door ongefundeerde acties van jeugdzorg permanent uit huis te worden geplaatst. Dankzij het kordate optreden en de gedegen kennis in deze materie van Ivonne Wagenaar heeft zij er uiteindelijk voor zorg gedragen dat de zoon van mijn vrouw na drie rechtszaken terug is bij mijn vrouw en mij. Wij zijn haar dan ook zeer erkentelijk en zullen altijd met veel lof over haar spreken. Daarom bevelen wij Ivonne Wagenaar aan een ieder die rechtsbijstand behoeft.

9 / 10
Geschreven 15 oktober 2015

Mijn recente ervaring, als klant van advocaat Mw. I Wagenaar en haar advocatenkantoor wijst op een zeer hoge kwaliteit en professionaliteit. De persoonlijke en warme aandacht voor de klant bouwt een sterke band op van vertrouwen en samenwerking, die een zeer belangrijke rol spellen voor een succesvol resultaat bij de rechtszaak. De speciale talenten van een goede advocaat, namelijk van Mw. I. Wagenaar, haar charisma in combinatie met een hoge professionaliteit hebben een opvallende indruk gegeven, niet alleen op de klant, maar ook op de wederpartij vlak voor de zitting bij de rechtszaal. Dit heeft gezorgd voor een goede oplossing van de juridische casus en recht krijgende aan degene die daar recht op heeft. Met dank aan de plezierige ervaring,

10 / 10
Geschreven 15 oktober 2015

Graag zou ik mevr. mr. Wagenaar en zeker ook haar medewerkers willen bedanken. Ik had niet verwacht, dat zij en haar kantoormedewerkers zoveel tijd en motivatie zouden tonen om mijn rechtszaak tot een goed einde te brengen. Zeker gezien het feit dat mevr. Wagenaar voor mij een toegevoegd advocaat is.

8 / 10
Geschreven 25 september 2015

Advocatenkantoor Wagenaar hebben we op advies van de Arbo arts ingeschakeld voor een mediation traject inzake een medewerker waar we een arbeidsgeschil mee hadden.Na enkelen gesprekken zijn we op een snelle en effectieve wijze tot een goede oplossing gekomen. Ik was met name onder de indruk van de wijze waarop door advocatenkantoor Wagenaar balans gebracht werd tussen de emotie in de zaak en de zakelijke feiten. Bedankt voor de prettige samenwerking!

10 / 10
Geschreven 25 september 2015

Mr Wagenaar heeft mij op een zeer professionele en prettige manier bijgestaan. Dank daarvoor.

Gratis kennismakingsgesprek Wij staan voor u klaar

Maak een afspraak

Waarom Wagenaar advocaten

  • Veel ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Goede kwaliteit
  • Gratis kennismaking
Neem nu contact op
Uw advocaat in: Huizen, Bussum, Eemnes, Naarden, Blaricum, Laren, Hilversum, Almere, Soest, Baarn, Weesp, Muiden, Groningen en omstreken.